Marketing, Films & Audiovisuele projecten

Klant op nr.1

Wij produceren voor u. Het is ons dus van groot belang dat u altijd tevreden bent.

Flexibiliteit

Wij streven ernaar om uw wensen te vervullen en zijn graag ambitieus. We gaan daarom graag opzoek naar de beste mogelijkheden.

Duidelijkheid

Goede communicatie is essentieel voor een goede productie, daarom is duidelijkheid bij ons vanzelfsprekend.

Hoge kwaliteit

Kwaliteit is geen luxe maar een vereiste. Wij leveren altijd video's met een hoge kwaliteit.

Kleur & stijl

Wij maken graag een video met stijl, dat zorgt ervoor dat het uniek wordt en herkenbaar blijft.

Feedback & verbetering

De video's worden altijd geproduceerd op basis van uw wensen. Daarom leveren wij graag goede verbeteringen op basis van uw feedback.

Het proces dat wij volgen

Pre-productie

Het eerste onderdeel van het proces is het ontwikkelen van het concept en script. Wij willen u hier zo veel mogelijk bij betrekken. Het concept moet samenhangen met uw visie en/of bedrijf.

Op basis van het concept schrijven wij een script. Een script beschrijftprecies wat zich in de video afspeelt. Wat er wordt laten zien, wat er wordt gezegd, of er tekst verschijnt, eigenlijk alles wat je ziet en hoort. Soms wijkt een script af als een gesprek nog niet vaststaat, bijvoorbeeld bij een interview, dan zal dit ook in het script worden vermeldt. Wanneer dit script af is kunt u als klant aangeven wat u anders wil hebben, iets wil toevoegen of iets wil schrappen. U bent de regisseur.

Wanneer dit script voltooid is gaan wij ons voorbereiden voor de productie. Dit houdt in dat we zaken regelen als de locatie, apparatuur, crew en natuurlijk de planning. Daarnaast sturen wij u een offerte op basis van de verwachtte kosten op basis van dit script.

Productie

Produceren is het tweede deel van het proces. Nadat wij alles hebben voorbereid, voeren we de plannen uit en leggen we het beeld zo professioneel en mooi mogelijk voor u vast. We gaan altijd honderd procent professioneel te werk. We begrijpen dat zo'n dag veel geld kost en we proberen altijd te voorkomen dat er een tweede draaidag moet worden ingepland. Dit doen wij door niet alleen alles goed voor te bereiden, maar ook door op een zo efficient mogelijke manier te werk te gaan.

Bij het filmen bent u altijd welkom op de set zodat u kunt zien hoe we te werk gaan of sals u het gewoon interessant vindt om een kijkje achter de schermen te nemen.

Post-productie

Het laatste onderdeel van het proces is montage. Wij voorzien de beelden van passende muziek en zorgen dat het verhaal juist wordt verteld. Wij vinden het belangrijk om het script hier altijd bij te volgen zodat het er precies uitziet als wat er verwacht wordt. In deze fase bieden wij zo veel mogelijk interactie met u aan. Zodat u altijd tevreden bent over het eindresultaat.

Wanneer het verhaal compleet is en alles er goed uitziet, gaan wij door met de eindmontage. Bij de eindmontage gebruiken we technieken die zelfs door Hollywood gebruikt worden die de kleuren er prachtig uit laten zien en de audiokwaliteit te perfectioneren.Waarmee kunnen wij u helpen?

Wij zijn benieuwd naar uw verhaal en/of uw bedrijf en willen u graag helpen. Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons altijd vrijblijvend een bericht sturen en dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.